accounting

KÖNYVELÉS

Lépjen velünk kapcsolatba!

Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET

Egyedi megoldások, professzionális tanácsadás és szakértelem amelyben megbízhat.

Mi áthidaljuk a technikai ismeretet az iparágra jellemző tudással, az üzleti élet és az üzleti célok megértésével.

Valós tapasztalat és iparágra specifikus professzionális tanácsokkal segítünk ügyfeleinknek, hogy elérjék céljaikat és továbbfejleszthessék sikeres vállalkozásukat.

A Next Accounting sikere az Ügyfelei sikeréhez kötött, amely alapelv végigkíséri mindennapos munkánkat.

Elégedett ügyfelek

 

Garantált Minőség

 

Szakképzett Munkatársak

Elérhetőség, gyors válaszadás

Modern Technikai Megoldások

Lépjen velünk kapcsolatba!

Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást.

6 ok, amiért érdemes minket választania

Képesített szakemberek és Professzionális Tanácsadás

Minden munkatársunk megfelelő felsőfokú könyvelő szakképesítéssel rendelkezik, az átlagos munkatapasztalat 15+ év.
Könyvelő kollégáink pro-aktív és professzionális tanácsadással segítik minden ügyfelünket.

Havi Fix Árak rejtett költségek nélkül

Átláthatóság és a könnyű tervezés szemlélete alapján könyvelőirodánk Havi Fix díjat alkalmaz. Nálunk nincsenek egyéb rejtett költségek.

Tanácsadás és Fejlődés

A havidíj tartalmazza a Könyvelési és Adózási Tanácsadás szolgáltatást is, így nyugodtan bármilyen kérdéssel fordulhat hozzánk bizalommal.

Kiemelkedő Ügyfélszolgálat, közérthető válaszok

Könyvelőirodánk alappillére a magas rendelkezésre állás, az ügyfelek gyors és szakszerű (szakzsargontól mentes) tájékoztatása.  Célkitűzésünk, hogy 24 órán belül megválaszoljuk kérdéseit.

Online Portál – Naprakész adatok

Minden ügyfelünknek biztosítunk hozzáférést Online Portálunkhoz, ahol naprakész könyvelési adatok segítik üzleti döntéseiben.
Könyvelőirodánk minden hónapban teljes körű könyvelési zárást végez, így Ön mindig naprakész adatokkal dolgozhat.

ERP rendszer

Minden ügyfelünknek biztosítunk teljes körű hozzáférést Felhőalapú ERP rendszerünkhöz, így nem csak a könyvelés, hanem a vállalat egyéb folyamatait is egy rendszerben tarthatja. További részleteket a “Megoldásaink” résznél olvashat.

MEGOLDÁSAINK

Vezetői információk

VEZETŐI KIMUTATÁSOK

Egységes és magas minőségű, Vezetőknek készült összefoglaló jelentések, Könyvelési és bérszámfejtési adatok, Átfogó kimutatások a Cégéről, amelyek segítik a döntéshozatalt, erősítik a belső kontrollt és a pénzügyi fókuszt.
Legyen Ön is naprakész cége pénzügyi helyzetét, kintlévőségeit és kötelezettségeit illetően.

Automatikus ellenőrzés

AUTOMATIKUS ELLENŐRZÉS

Könyvelőirodánk saját fejlesztésű alkalmazása biztosítja a törvényi megfelelőséget, amely képes az összes kimenő és bejövő számlát ellenőrizni, illetve automatikusan listázza a helytelen tételeket és az esetleges hibákat.
Megoldásunknak köszönhetően Ön mindig biztonságban tudhatja cégét.

dokumentumkezeles

DOKUMENTUMKEZELÉS

Hatékony és biztonságos megoldás cége legfontosabb iratai, kivonatai, számlái és szerződései számára. Használja ki Ön is a Könyvelőirodánk által kínált dokumentumkezelés előnyeit, ossza meg dokumentumait a megfelelő kollégákkal, kérjen jóváhagyást a dokumentumok alapján, férjen hozzájuk bárhonnan – bármikor.

papírmentes könyvelés

PAPÍRMENTES KÖNYVELÉS

Dokumentumkezelő megoldásunk rendelkezik Hiteles Digitális Másolat készítés funkcióval, mindemellett megfelel a jogszabályi előírásoknak, így minden dokumentumról készíthető olyan másolatot, amely teljeskörű bizonyító erővel rendelkezik.
Számlák esetében a hiteles digitális másolat tartalmazza a szükséges információkat a számvitel törvény előírásainak megfelelően, így nem szükséges a papír alapú számlák tárolása.

munkafolyamat

MUNKAFOLYAMAT és MUNKALAP

A rugalmasan testre szabható Munkafolyamatok és Munkalapok modult elsősorban a Szerviz és Projekt alapú munkaszervezéssel működő vállalkozásoknak ajánljuk, amely képes a vállalkozások teljes munkafolyamatát lefedni. A modul összeköttetésben van az ERP rendszer többi funkciójával, így akár az anyagfelhasználás, költségek elszámolása és a számlázás is könnyen elvégezhető a munkafolyamat részeként.

penzugyi modul

PÉNZÜGYI MODUL

A pénzügyi modul teljes összeköttetésben van minden adattal, így bármely időpontban pontos adatokkal dolgozhat, így nemcsak a hatékonyságot növelheti, hanem az adatok pontosságát is. Számtalan riport segíti a tervezést és a kontrollingot, rugalmas skálázhatóságának köszönhetően könnyen áttekintheti akár a multidimenzionális főkönyvet és analitikákat is.

elektronikus számlázás

SZÁMLÁZÁS

Könyvelőirodánk ügyfelei számára teljes körű számlázási megoldás elérhető számtalan kényelmi és extra funkcióval, legyen szó eseti, munkafolyamathoz kötött, tömeges vagy rendszeres (rögzített szerződéses paraméterek alapján) történő számlázásról. Egyedi email sablonok és a tömeges kiküldés funkció nagyban segíthet folyamatai hatékonyabbá tételében. Az integrált adatoknak köszönhetően könnyen követheti a számlák pénzügyi rendezettségét, és szükség esetén küldhet automatikusan egyenlegközlőt és fizetési felszólítást is.

KÉSZLET ÉS RAKTÁRKEZELÉS

A készlet és raktárkezelés modulnak köszönhetően korlátlan számú cikk és raktár kezelése lehetséges az ERP rendszerünkben. A modul összeköttetésben van a Pénzügy, Könyvelés és CRM funkciókkal, illetve összeköthető Webshopokkal is. Az integráltságnak köszönhetően minden kolléga valós idejű adatokkal dolgozhat, illetve kényelmi funkciók segíti a hatékony munkavégzést, többek között Árképzés, Vevői rendelések importálása, Számlázás, Szállítólevelek, Termelés csomagolás-kiszerelés és Leltározás.

EGYEDI ÉS CSOPORTOS UTALÁS

A centralizált vállalati pénzgazdálkodás elengedhetetlen része az Utalási modul, amellyel egyedi és csoportos utalási fájlok is készíthetőek rendszerünkben, így nem kell többé kézzel utalnia a számláit, a munkavállalók béreit, az adókat és a járulékokat. Az ügyfelek vállalati struktúrájának megfelelően az utalási folyamatba külön jóváhagyás (többes jóváhagyás) is beépíthető, ezáltal csak olyan tételek kerülnek kifizetésre, amelyek a szükséges  engedélyezéssel rendelkeznek.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Teljes körű könyvelés és nyilvántartások kezelése

Belföldi és nemzetközi adóbevallások elkészítése

Jelentések készítése a vezetőség, illetve a hatóságok részére

Jogszabály által előírt tájékoztatás és adatszolgáltatás kezelése

Konzultáció és tanácsadás

Könyvelési rendszer kialakítása / felülvizsgálata

Számviteli átvilágítás és tanácsadás

Számviteli szabályzatok felülvizsgálata / elkészítése

Hatóságok előtti képviselet

Számviteli bizonylatok kezelése / archiválása

Éves beszámolók elkészítése

Könyvvizsgálat támogatása

AKTUALITÁSOK

2023 NAV információs füzet a fizetési kedvezményekről

2023 NAV információs füzet a fizetési kedvezményekről   A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján megjelent két új információs füzet a fizetési kedvezményekről. Külön információs füzet érhető el a magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak, illetve külön füzetet kaptak a gazdálkodó szervezetek. Bejegyzésünk tartalmazza az információs füzetek közvetlen elérését.   Fizetési kedvezmények magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak 2023 Ebben az információs füzetben a magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak engedélyezhető...

Mit tehetünk kintlévőség esetén?

Mit tehetünk kintlévőség esetén? Ideális esetben az ügyfelek, partnercégek időben rendezik a számlákat. Előfordulhat azonban, hogy valamilyen oknál fogva a másik késik a fizetéssel, és esetleg később sem mutat hajlandóságot a tartozás rendezésére. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mit lehet tenni a kintlévőség behajtása érdekében? Kapcsolatfelvétel emlékeztetés céljából Lejárt a határidő, a számla még sincs rendezve? Először érdemes felkeresni az ügyfelet, és rákérdezni,...

Az útnyilvántartással kapcsolatban felmerülő kérdések és válaszok

Az útnyilvántartással kapcsolatban felmerülő kérdések és válaszok Az útnyilvántartás örök vitatéma a cégek, magánszemélyek körében, amióta ugyanis létezik céges autó, időnként újra és újra előkerülnek azok a gyötrő kérdések, amiket most a teljesség igénye nélkül igyekszünk megválaszolni. Mi az útnyilvántartás? Az útnyilvántartás egy hivatalos dokumentum, ami alapján el lehet számolni a céges autóval megtett céges / üzleti utazások költségeit. A tényleges költségelszámolás az üzemanyagszámlák,...

Milyen kötelező teendők vannak a cégalapítás után

Milyen kötelező teendők vannak a cégalapítás után? A cégbejegyzést követően a vállalkozók megkönnyebbülnek, hogy végre letudták a cégalapítással kapcsolatos mizériát. Ilyenkor azonban még hátra van néhány fontos teendő, melyek elmulasztása súlyos bírságokat vonhat maga után. Szerencsés esetben a cégalapítás során felkért ügyvéd tájékoztatást nyújt minden bejelentési és bejelentkezési kötelezettségről. Ez azonban nem minden esetben történik meg. Ezek a feladatok már inkább a...

Kérdések és válaszok a kiküldetéssel kapcsolatban

Kérdések és válaszok a kiküldetéssel kapcsolatban Nap, mint nap megtörténik, hogy a munkáltató arra utasítja a munkavállalóit, hogy üzleti célú utazást tegyenek belföldön, külföldön, vagy egy másik helyszínen folytassanak munkavégzést. Ezzel kapcsolatban sok kérdés felmerülhet, melyekre érdemes tudni a válaszokat.Alábbi cikkünk csak nagyon nagy vonalakban tartalmazza az alapok ismereteket,ezért mindenképp tanácsoljuk,hogy kiküldetés előtt egyeztessen könyvelőjével,vagy munkajogászával. Mi minősül kiküldetésnek? Kiküldetésnek minősül a munkáltató...

Mi az a Moss és mit kell tudni róla

Mi az a MOSS, és mit kell tudni róla? A Mini Egyablakos Rendszer (MOSS) az adózók számára kínál lehetőséget az egyszerű, hatékony, és ez által kényelmes ügyintézésre az Európai Közösségen belül. Ezért volt szükség a Mini Egyablakos Rendszer bevezetésére 2015 január 1-jén úgy módosult a jogszabály, hogy szolgáltatás nyújtás esetében a gazdasági ügyletek teljesítésének a helye minden esetben a fogyasztó letelepedési, tartózkodási helye...