BÉRSZÁMFEJTÉS

Lépjen velünk kapcsolatba!

Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET

Piacvezető Online HR – Bérszámfejtési megoldások és szakértelem amelyben megbízhat.

Kollégáink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a bérszámfejtés és munkaügy területén. Tapasztalatunknak köszönhetően iparág specifikus bérszámfejtési szolgáltatás és tanácsadást nyújtunk, legyen szó egyszerű bérszámfejtésről vagy akár több műszakos munkarendről.

Online megoldásaink és bérszámfejtési szaktudásunk segíti ügyfeleinket a költségek optimalizálásában és a vállalkozásuk továbbfejlesztésében.

A Next Accounting sikere az Ügyfelei sikeréhez kötött, amely alapelv végigkíséri mindennapos munkánkat.

Elégedett ügyfelek

Garantált Minőség

Szakképzett Munkatársak

Elérhetőség, gyors válaszadás

Modern Technikai Megoldások

Lépjen velünk kapcsolatba!

Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást.

MEGOLDÁSAINK

ONLINE HR PORTÁL

Felhasználóbarát megoldás, amely nem csak a könnyű használatot biztosítja, hanem az adatok biztonságát is. Az online portál folyamatos hozzáférést biztosít mindenki számára számítógépről, laptopról és mobilról.

ONLINE JELENLÉTI ÍV és MUNKAREND

Az Online Jelenléti Ív modul segítségével kinyomtatott jelenléti ív helyett, a munkavállalók egy közös felületen, de egyedi azonosítóval belépve rögzíthetik a havi jelenlétüket. A munkavállalók havi jelenléti ívét a HR koordinátor vagy vezető hagyhatja jóvá.

SZABADSÁG ÉS TÁVOLLÉTI NYILVÁNTARTÁS

A Szabadság és Távolléti nyilvántartás modulba feltöltésre kerülnek a szabadság keretet, melyek alapján bármely jövőbeni időszakra megigényelhetők, elbírálhatók és elrendelhetők a szabadságok és egyéb tartós távollétek. 

BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓS RENDSZER

A Belső Kommunikációs Rendszer egységes és hatékony keretet ad a munkavállalók, HR osztály és bérszámfejtők közötti üzenetekre, amelyről email értesítést is küld a fogadó fél számára.

SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE

A Személyes Adatok menüpontban a bérszámfejtéshez szükséges személyi és a munkaügyi adatok találhatóak meg. A munkavállalók adatváltozás esetén az Online portálon keresztül kezdeményezhetik az adatváltozást, illetve feltölthetik a hozzá tartozó dokumentumot.

IRATKÜLDÉSI FUNKCIÓ

Az Iratküldés Funkció segítségével a munkavállalóknak lehetősége van a HR osztály, illetve a bérszámfejtő részére továbbítani a személyi vagy a munkaidő-nyilvántartáshoz szükséges dokumentumokat, pl. táppénzes papír, dokumentum-másolatok, előző munkahelyi iratok.

DOKUMENTUMOK KEZELÉSE

A Dokumentumok modulban minden bérszámfejtés után automatikusan elérhetőek a számfejtő lapok, illetve az egyéb, online rendszert is érintő adatváltozáskor azonnal értesíti a felhasználókat és feltölti a megváltozott adatok alapján készült kimutatásokat, pl. személyre és cégre készített bérstatisztikákat, munkáltatói igazolásokat, stb.

KIMUTATÁSOK

A KIMUTATÁSOK modulban a bérszámfejtéshez és munkaügyhöz kapcsolódó egyéni riportok érhetőek el a felhasználók számára, illetve egyedi kimutatások is készíthetőek. pl. napi létszám kimutatás, szabadság lista, jelenlét összesítő lista.

MEGNÖVELT ADATKONTROLL ÉS BIZTONSÁG

Az Online HR Portálhoz különböző hozzáférési jogosultságokat lehet a felhasználók között kiosztani, pl. munkavállaló, HR Koordinátor, HR Vezető, bérszámfejtési szakember, így biztosítva az adatok biztonságát és hozzáférhetőségének ellenőrzését.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Teljes körű bérszámfejtés és ügyintézés

Munkaidőkeretes bérszámfejtés

Munkavállalók ki- és beléptetésének kezelése

Társadalombiztosítási ügyintézés

Elektronikus munkaidő nyilvántartás

Elektronikus bérjegyzékek havi elkészítése

Munkáltatói igazolások kiállítása

Cafeteria bérszámfejtése, nyilvántartása és elszámolása

Letiltások, adókedvezmények, egyéb levonások teljes körű kezelése

Tájékoztatás bérszámfejtést érintő jogszabály változtatásokról

Konzultáció és tanácsadás

Hatóságok előtti képviselet

Bevallások, bejelentések és adatszolgáltatás a hatóságoknak

Év végi adóigazolások elkészítése

Főkönyvi feladás és könyvelés

AKTUALITÁSOK

Transzferár
Transzferár kisokos! Tudjunk meg róla mindent és spóroljuk meg a milliós bírságokat!

Transzferár kisokos Tudjunk meg róla mindent és spóroljuk meg a milliós bírságokat! Transzferár definíció: „TP” más néven transfer pricing, azaz kapcsolt vállalatok közötti elszámoló ár. Kikre vonatkozik a transzferár: A transzferár és annak szabályai, kötelezettségei a kapcsolt felekre / vállalkozásokra és közöttük létrejövő tranzakciókra vonatkoznak, amelyeket elsősorban a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény (Tao tv.) határoz meg. Röviden az...

pénzforgalmi áfa
„Fizessünk később”– A Pénzforgalmi elszámolás!

„Fizessünk később” – A Pénzforgalmi elszámolás!   A pénzforgalmi elszámolás célja, hogy javítsa az áfás vállalkozások likviditását.A pontos törvényi szabályozását a 2007. évi CXXVII. áfatörvény XIII/A. fejezete tartalmazza. Sokan azonban nincsenek tisztában azzal, hogy mit is jelent pontosan a pénzforgalmi elszámolás, vagy hogy ez az ő vállalkozásukra nézve előnyös-e. Cikkünkből megtudhatja, hogy mely cégek számára lehet hasznos ez az adózási forma, milyen feltételeknek...

„Vállalkozások malacperselye”- A Céltartalék képzés!

„Vállalkozások malacperselye”- A Céltartalék! - Kötelező vagy csak lehetőség? Bár a „céltartalék képzés”, mint fogalom nem merül fel a vállalkozások napi teendőiben, év végén mindenképpen újra előtérbe kerül és szükséges vele foglalkoznunk. Laikusként az ember azt gondolhatja, hogy a céltartalék képzés csak akkor releváns, ha a vállalkozás nyereséges és van miből céltartalékot képezni, vagy a cég mérete biztosít módot a céltartalék elhatárolására. Lássuk,...

A leltározás sokszor feleslegesnek és nehéznek tűnő folyamat, de ennek segítségével az év végi könyvek és beszámolók pontosan elkészíthetőek.
Tegyünk rendet- Leltározzunk

Tegyünk rendet - Leltározzunk   Mi is a leltár és miért szükséges:  Fontos kiemelni, hogy a leltározás és selejtezés két különálló tevékenység.  A leltározás szabályozását a 2000. évi C. törvény tartalmazza és a mérleg alapját képezi. Melynek célja a vállalkozó vagyonának számbavétele, adott időben és meghatározott módon. A selejtezés a feleslegessé vált vagy elromlott / használhatatlan, használaton kívüli vagyontárgyak sorsának eldöntése. Selejtezni a leltározás előtt...

2023 NAV információs füzet a fizetési kedvezményekről

2023 NAV információs füzet a fizetési kedvezményekről   A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján megjelent két új információs füzet a fizetési kedvezményekről. Külön információs füzet érhető el a magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak, illetve külön füzetet kaptak a gazdálkodó szervezetek. Bejegyzésünk tartalmazza az információs füzetek közvetlen elérését.   Fizetési kedvezmények magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak 2023 Ebben az információs füzetben a magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak engedélyezhető...

Mit tehetünk kintlévőség esetén?

Mit tehetünk kintlévőség esetén? Ideális esetben az ügyfelek, partnercégek időben rendezik a számlákat. Előfordulhat azonban, hogy valamilyen oknál fogva a másik késik a fizetéssel, és esetleg később sem mutat hajlandóságot a tartozás rendezésére. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mit lehet tenni a kintlévőség behajtása érdekében? Kapcsolatfelvétel emlékeztetés céljából Lejárt a határidő, a számla még sincs rendezve? Először érdemes felkeresni az ügyfelet, és rákérdezni,...