BÉRSZÁMFEJTÉS

Lépjen velünk kapcsolatba!

Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET

Piacvezető Online HR – Bérszámfejtési megoldások és szakértelem amelyben megbízhat.

Kollégáink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a bérszámfejtés és munkaügy területén. Tapasztalatunknak köszönhetően iparág specifikus bérszámfejtési szolgáltatás és tanácsadást nyújtunk, legyen szó egyszerű bérszámfejtésről vagy akár több műszakos munkarendről.

Online megoldásaink és bérszámfejtési szaktudásunk segíti ügyfeleinket a költségek optimalizálásában és a vállalkozásuk továbbfejlesztésében.

A Next Accounting sikere az Ügyfelei sikeréhez kötött, amely alapelv végigkíséri mindennapos munkánkat.

Elégedett ügyfelek

Garantált Minőség

Szakképzett Munkatársak

Elérhetőség, gyors válaszadás

Modern Technikai Megoldások

Lépjen velünk kapcsolatba!

Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást.

MEGOLDÁSAINK

ONLINE HR PORTÁL

Felhasználóbarát megoldás, amely nem csak a könnyű használatot biztosítja, hanem az adatok biztonságát is. Az online portál folyamatos hozzáférést biztosít mindenki számára számítógépről, laptopról és mobilról.

ONLINE JELENLÉTI ÍV és MUNKAREND

Az Online Jelenléti Ív modul segítségével kinyomtatott jelenléti ív helyett, a munkavállalók egy közös felületen, de egyedi azonosítóval belépve rögzíthetik a havi jelenlétüket. A munkavállalók havi jelenléti ívét a HR koordinátor vagy vezető hagyhatja jóvá.

SZABADSÁG ÉS TÁVOLLÉTI NYILVÁNTARTÁS

A Szabadság és Távolléti nyilvántartás modulba feltöltésre kerülnek a szabadság keretet, melyek alapján bármely jövőbeni időszakra megigényelhetők, elbírálhatók és elrendelhetők a szabadságok és egyéb tartós távollétek. 

BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓS RENDSZER

A Belső Kommunikációs Rendszer egységes és hatékony keretet ad a munkavállalók, HR osztály és bérszámfejtők közötti üzenetekre, amelyről email értesítést is küld a fogadó fél számára.

SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE

A Személyes Adatok menüpontban a bérszámfejtéshez szükséges személyi és a munkaügyi adatok találhatóak meg. A munkavállalók adatváltozás esetén az Online portálon keresztül kezdeményezhetik az adatváltozást, illetve feltölthetik a hozzá tartozó dokumentumot.

IRATKÜLDÉSI FUNKCIÓ

Az Iratküldés Funkció segítségével a munkavállalóknak lehetősége van a HR osztály, illetve a bérszámfejtő részére továbbítani a személyi vagy a munkaidő-nyilvántartáshoz szükséges dokumentumokat, pl. táppénzes papír, dokumentum-másolatok, előző munkahelyi iratok.

DOKUMENTUMOK KEZELÉSE

A Dokumentumok modulban minden bérszámfejtés után automatikusan elérhetőek a számfejtő lapok, illetve az egyéb, online rendszert is érintő adatváltozáskor azonnal értesíti a felhasználókat és feltölti a megváltozott adatok alapján készült kimutatásokat, pl. személyre és cégre készített bérstatisztikákat, munkáltatói igazolásokat, stb.

KIMUTATÁSOK

A KIMUTATÁSOK modulban a bérszámfejtéshez és munkaügyhöz kapcsolódó egyéni riportok érhetőek el a felhasználók számára, illetve egyedi kimutatások is készíthetőek. pl. napi létszám kimutatás, szabadság lista, jelenlét összesítő lista.

MEGNÖVELT ADATKONTROLL ÉS BIZTONSÁG

Az Online HR Portálhoz különböző hozzáférési jogosultságokat lehet a felhasználók között kiosztani, pl. munkavállaló, HR Koordinátor, HR Vezető, bérszámfejtési szakember, így biztosítva az adatok biztonságát és hozzáférhetőségének ellenőrzését.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Teljes körű bérszámfejtés és ügyintézés

Munkaidőkeretes bérszámfejtés

Munkavállalók ki- és beléptetésének kezelése

Társadalombiztosítási ügyintézés

Elektronikus munkaidő nyilvántartás

Elektronikus bérjegyzékek havi elkészítése

Munkáltatói igazolások kiállítása

Cafeteria bérszámfejtése, nyilvántartása és elszámolása

Letiltások, adókedvezmények, egyéb levonások teljes körű kezelése

Tájékoztatás bérszámfejtést érintő jogszabály változtatásokról

Konzultáció és tanácsadás

Hatóságok előtti képviselet

Bevallások, bejelentések és adatszolgáltatás a hatóságoknak

Év végi adóigazolások elkészítése

Főkönyvi feladás és könyvelés

AKTUALITÁSOK

2023 NAV információs füzet a fizetési kedvezményekről

2023 NAV információs füzet a fizetési kedvezményekről   A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján megjelent két új információs füzet a fizetési kedvezményekről. Külön információs füzet érhető el a magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak, illetve külön füzetet kaptak a gazdálkodó szervezetek. Bejegyzésünk tartalmazza az információs füzetek közvetlen elérését.   Fizetési kedvezmények magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak 2023 Ebben az információs füzetben a magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak engedélyezhető...

Mit tehetünk kintlévőség esetén?

Mit tehetünk kintlévőség esetén? Ideális esetben az ügyfelek, partnercégek időben rendezik a számlákat. Előfordulhat azonban, hogy valamilyen oknál fogva a másik késik a fizetéssel, és esetleg később sem mutat hajlandóságot a tartozás rendezésére. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mit lehet tenni a kintlévőség behajtása érdekében? Kapcsolatfelvétel emlékeztetés céljából Lejárt a határidő, a számla még sincs rendezve? Először érdemes felkeresni az ügyfelet, és rákérdezni,...

Az útnyilvántartással kapcsolatban felmerülő kérdések és válaszok

Az útnyilvántartással kapcsolatban felmerülő kérdések és válaszok Az útnyilvántartás örök vitatéma a cégek, magánszemélyek körében, amióta ugyanis létezik céges autó, időnként újra és újra előkerülnek azok a gyötrő kérdések, amiket most a teljesség igénye nélkül igyekszünk megválaszolni. Mi az útnyilvántartás? Az útnyilvántartás egy hivatalos dokumentum, ami alapján el lehet számolni a céges autóval megtett céges / üzleti utazások költségeit. A tényleges költségelszámolás az üzemanyagszámlák,...

Milyen kötelező teendők vannak a cégalapítás után

Milyen kötelező teendők vannak a cégalapítás után? A cégbejegyzést követően a vállalkozók megkönnyebbülnek, hogy végre letudták a cégalapítással kapcsolatos mizériát. Ilyenkor azonban még hátra van néhány fontos teendő, melyek elmulasztása súlyos bírságokat vonhat maga után. Szerencsés esetben a cégalapítás során felkért ügyvéd tájékoztatást nyújt minden bejelentési és bejelentkezési kötelezettségről. Ez azonban nem minden esetben történik meg. Ezek a feladatok már inkább a...

Kérdések és válaszok a kiküldetéssel kapcsolatban

Kérdések és válaszok a kiküldetéssel kapcsolatban Nap, mint nap megtörténik, hogy a munkáltató arra utasítja a munkavállalóit, hogy üzleti célú utazást tegyenek belföldön, külföldön, vagy egy másik helyszínen folytassanak munkavégzést. Ezzel kapcsolatban sok kérdés felmerülhet, melyekre érdemes tudni a válaszokat.Alábbi cikkünk csak nagyon nagy vonalakban tartalmazza az alapok ismereteket,ezért mindenképp tanácsoljuk,hogy kiküldetés előtt egyeztessen könyvelőjével,vagy munkajogászával. Mi minősül kiküldetésnek? Kiküldetésnek minősül a munkáltató...

Mi az a Moss és mit kell tudni róla

Mi az a MOSS, és mit kell tudni róla? A Mini Egyablakos Rendszer (MOSS) az adózók számára kínál lehetőséget az egyszerű, hatékony, és ez által kényelmes ügyintézésre az Európai Közösségen belül. Ezért volt szükség a Mini Egyablakos Rendszer bevezetésére 2015 január 1-jén úgy módosult a jogszabály, hogy szolgáltatás nyújtás esetében a gazdasági ügyletek teljesítésének a helye minden esetben a fogyasztó letelepedési, tartózkodási helye...