lepd at a hataraidat

MILYEN NÁLUNK DOLGOZNI

Nálunk nem egy munkahelyen leszel, hanem egy támogató közösségben, ahol nem számít a kor, a családi állapot, nem, hajszin stb. Nálunk egy dolog számít, hogy milyen tudással és elkötelezettséggel rendelkezel. Ezért vagyunk büszkék arra, hogy egy olyan csapatot alkotunk, ahol mindenki egyformán fontos, és ahol együtt dolgozunk azért, hogy ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatást nyújtsuk.

career balance

„Ha egyensúlyban van a lelked, akkor egyensúlyban van a munkád.”

Fontos számunkra, hogy munkatársaink a munka és magánélet harmóniáját meg tudják teremteni, emiatt figyelünk arra, hogy a mindennapi feladatok ne lógjanak át túlórába, vagy éppen ne feszélyezze kollégáinkat az ebédszünet kiélvezése. Ingyen kávé, tej szolgálja a frissességet és kényelmet. Lehetőséget adunk arra, hogy adott esetben otthonról dolgozhass, de akár az irodában vagy otthon vagy, minden támogatásról mi gondoskodunk.

„Segítünk, hogy új perspektívákat és lehetőségeket fedezz fel, mi veled leszünk az úton.”

Támogatjuk, hogy szakmailag a legtöbbet tudd kihozni magadból tudásodnak megfelelően és fejlődni tudj új célok kitűzésével, ezáltal építhesd karriered. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a törvényi változásokat és képezzük, támogatjuk kollégáinkat, hogy naprakészek legyenek szakmai területen. Tréningek és továbbképzések a mi szakmánkban elengedhetetlenek. Munkák során feltárjuk az esetleges fejlődési pontokat és személyenként koncentrálunk a fejlesztésre, segítjük a tudásszerzést.

career perspective
career improvement

„Értékeljük az agilis és fejlődésorientált gondolkodás módot.”

Hiszünk abban, hogy a jó munkavégzéshez rugalmasnak, globális tudással felvértezettnek kell lenni. A jövőben az automatizálás növekedése izgalmas lehetőségeket fog megnyitni és még érdekesebb lesz a munkavégzés, de ehhez a fejlődés és tudás fejlesztés elengedhetetlen. Emiatt mi a kiválasztási folyamatainknál a szakmai tapasztalat mellett, a gondolkodásmódot és személyiséget is nagyon fontosnak tartjuk. Minden kollégánkat segítjük a fejlődésében és hisszük, hogy közösen új változást hozhatunk.

„Ösztönzünk, hogy a fenntarthatóság és innováció beépüljön a mindennapjaidba.”

Büszkék vagyunk rá, hogy egyedi informatikai fejlesztésekkel rendelkezünk és fontos számunkra az innováció, hiszen ez a jövő záloga. Fejlesztéseinkkel a mindennapi munkát könnyebbé és gyorsabbá tudjuk tenni számodra. Nálunk új informatikai megoldásokkal ismerkedhetsz meg és dolgozhatsz. Továbbá, irodánk az ESG irányelveket tartja szem elött így teljesen papírmentes irodaként működünk.

Felkeltettük az érdeklődésed?