create new career

SZAKTERÜLETEINK / SZOLGÁLTATÁSAINK

Változást hozunk,  csapatunk nem csak könyveléssel vagy pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozik, hanem több szintéren segítjük üzleti partnereinket. Nem csak a szakmai tudás miatt választanak minket partnereink, hanem a megbízhatóság és a közös fejlődés miatt is. Az egyedi gondolkodásmódnak és különleges képességeinknek köszönhetően segítjük elő a változást az üzleti életben.

career accounting

Könyvelés

Megbízóink részére teljeskörű könyvelési szolgáltatást biztosítunk. Tapasztalt munkatársaink nem csak egy részébe látnak bele a könyvelési feladatoknak, hanem önállóan végzik el a könyvelés során felmerülő összes feladatot, válaszolják meg a kérdéseket és tartanak kapcsolatot az ügyfeleinkkel.

Pályakezdő / junior kollégák pedig biztos támogatást és segítő kezet kapnak tapasztalt munkatársaink által, akik segítenek megfelelő rutint kialakítani.

Könyvelés másképp: tovább

Bérszámfejtés

Színes partneri portfóliónknak köszönhetően az egyszerűbb bérszámfejtési feladatok mellett, TB kifizetőhelyi vagy éppen nagy létszámú, bonyolultabb munkarendű bérszámfejtési feladatok megoldása is a mindennapi feladatok közé tartozik, így a nálunk dolgozó kollégák tudása nem kopik meg, továbbá új tapasztalatokra tehetnek szert és folyamatosan fejlődhetnek.

Bérszámfejtés: tovább

career payroll
career finance

Pénzügyi outsourcing szolgáltatások

Mivel számunkra a fejlődés és megrendelői elégedettség kiemelkedően fontos, számlázási és utalási szolgáltatásunkkal támogatjuk, hogy a vállalkozások költséghatékonyabban működhessenek s időt takaríthassanak meg. Ehhez munkatársaink naprakész tudása és szakértelme elengedhetetlen. Automatizált online megoldásainknak köszönhetően pedig bármely szolgáltatásunk tekintetében csökkentjük a manuális adatbevitelt, ezáltal kollégáink munkája gyorsabb és hatékonyabb.

Tovább

Üzleti tanácsadás

A gyorsan változó világunkban az innováció és fejlődés út a sikerhez. Ügyfeleinknek segítünk a kritikus üzleti problémákat elemezni, megoldani és újító megoldásokat bevezetni. Munkatársaink naprakészek a törvényi változások és követelmények tekintetében, ez annak köszönhető, hogy továbbképzésekkel és úttörő informatikai megoldásokkal támogatjuk fejlődésüket, hogy ők is a legjobb tudásukkal álljanak rendelkezésére megbízóinknak.

Üzletfejlesztés, tanácsadás: tovább

consulting career

Felkeltettük az érdeklődésed?