join us

HOGYAN JELENTKEZZ HOZZÁNK

Nyitott pozícióinkat a honlapunkon is  megtekintheted , de állásportálokon és közösségi platformokon is találkozhatsz velünk. Érdeklődésednek, tapasztalatodnak és szaktudásodnak megfelelően tudsz választani álláslehetőségeinkből.

Jelentkezésed első körben szakmai önéletrajzod és pár mondatos motivációs leveled elküldésével kell elindítanod a Karrier Portálon keresztül. Ezt követően, amennyiben szakmai önéletrajzod megfelel a pozíció által elvártaknak, egy személyes interjú kapcsán fel fogjuk venni veled a kapcsolatot.

TIPPEK:

  • Tájékozódj a Next Accounting-ról azaz rólunk, ismerd meg jelentkezés elött szervezetünket, szolgáltatásainkat, fókuszterületeinket, perspektíváinkat, hogy megértsd a jövőbeli terveinket és céljainkat. Érdemes tanulmányozni honlapunkat, cikkeinket, de aktívak vagyunk a közösségi platformokon is.
  • Amennyiben több nyitott pozíció is érdekel, hatékonyabb külön-külön elküldeni a jelentkezést és szakmai önéletrajzot rá, kiemelve a pozíció által elvárt fókuszpontokat.
  • Az önéletrajz küldésnél a tárgy mezőben mindig tüntesd fel, hogy melyik pozícióra jelentkezel.
  • A levélben külön érdemes megadni a telefonszámodat és elérhetőségeidet.

KÉSZÜLJ FEL AZ ÁLLÁSINTERJÚRA

prepare for interview

Szeretnénk jobban megismerni Téged, a személyiségedet, készségeidet és felfedezni az erősségeidet. 

Gondold át, hogy mit érdemes tudni rólad, milyen releváns munkatapasztalattal rendelkezel, milyen sikereket értél el eddigi karriered során, milyen nehézségekkel találkoztál eddig, illetve hogy hogyan vélekedsz a jelenlegi piaci trendekről és fejlődéséről.

Fontos, hogy az interjú egy kétirányú folyamat, így Neked is lehetőséged lesz, hogy jobban megismerkedj velünk. Fedezd fel, hogy a Next Accounting egy olyan hely-e, ahol Te is szívesen dolgoznál. Ismerd meg jobban kérdések által a pozíciót, a hozzátartozó feladatokat, elvárásokat, a benne rejlő lehetőségeket illetve, hogy hogyan tudnánk együtt dolgozni.

Interjúink során személyes beszélgetésen keresztül mérjük fel a jelenlegi szaktudásodat, tapasztalataidat és gondolkodásmódodat.

Pozíciótól függően akár számítógépen elvégezhető teszt írására is megkérhetünk, amelyről természetesen előre értesítünk, illetve technikai nehézségek esetén segítünk.

ISMERD MEG AJÁNLATUNKAT ÉS CSATLAKOZZ HOZZÁNK

Egy sikeres interjú folyamat után, ha Te is úgy érzed, hogy a Next Accounting a megfelelő munkahely számodra, akkor hivatalos, írásos formában küldjük ki ajánlatunkat. Bármilyen kérdést nyugodtan feltehetsz az ajánlattal kapcsolatban, szívesen válaszolunk! Ezután várjuk az írásos visszajelzésedet, ami után örömmel indítjuk el a felvételi folyamatot. 

Egy új céghez való csatlakozás stresszes élmény lehet, ezért kiemelt figyelmet szentelünk minden új belépő lehető leggördülékenyebb beilleszkedésére. Minden szükséges eszközt, oktatást és információt megkapsz, hogy felkészülten kezdhess el dolgozni. 

A belépésed pillanatától egy közösség tagjává válsz, akik szeretettel várnak Téged. A betanulási idő alatt ők végig segíteni fognak. Lehetőséged lesz új kapcsolatokra szert tenni és mélyebben is megismerkedhetsz cégünk értékeivel, folyamataival, technológiai megoldásaival. Célkitűzésünk, hogy minden munkavállaló érezze, hogy megbecsülik Őt és hogy minden eszköz és tudás rendelkezésére áll, hogy sikerrel kezdje meg útját a Next Accountingnál.

job offer

Ha Te is szeretnél részese lenni ennek az összetartó közösségnek, csatlakozz hozzánk, és építsd velünk együtt a jövőt!